Ajankohtaista

Hertta Granroth palasi kotiin dynamo&sonin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

dynamo&sonin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Hertta Granroth kuuden toisaalla vietetyn vuoden jälkeen.

”Tuntuu mainiolta palata takaisin, kuin kotiin tulisi. Arvostan valtavasti dynamo&sonin tinkimätöntä laatua omilla painopistealueillamme markkinointiviestinnässä, designissä ja liikkuvassa kuvassa sekä dynamo&sonilaisten aitoutta ja perheenomaista työkulttuuria. Parhaat jutut kun tapaavat syntyä hyvässä ilmapiirissä”.

Hertta siirtyi toimitusjohtajan tehtäviin N2 Marketingista, jossa hän toimi asiakkuusjohtajana. Sitä ennen Hertta on muun muassa toiminut Avaus Marketingin sisältöjohtajana sekä vastannut A-lehdissä naisten ja nuorten medioiden digitaalisesta liiketoiminnasta. Lisäksi Hertta on myös suositun Lilou’s Crush -blogin kirjoittaja.

Hertta vahvistaa dynamo&sonia nykyaikaisen ja lämpimän johtajuuden lisäksi vahvalla sisältö- ja vaikuttajaviestintäosaamisellaan. dynamo&sonissa Hertta taas arvostaa toimiston pehmeää mutta timantinkovaa ydintä, joka kiteytyy lupaukseen ”Järkevä valitsee tunteen”.

”Ilman tunnetta mikään viestintä ei toimi. Tarinat ja tunteet ovat aina olleet dynamo&sonin vahvuuksia. Niillä on yhä enemmän merkitystä monikanavaisessa ja dataohjautuvassa markkinoinnissa. Lisäksi brändit puhuvat arvoista enemmän kuin koskaan, ja sitä niiltä myös odotetaan. Arvot, teot, aitous ja inhimillisyys ovat aina olleet dynamo&sonin dna:ssa. Ne näkyvät niin omassa kulttuurissamme kuin tekemässämme työssä.”

Lisätietoja:

Hertta Granroth, toimitusjohtaja
040 595 9953

Vesa Kujala, hallituksen puheenjohtaja
050 590 9820

dynamo&son on olemassa auttaakseen asiakkaitaan erottumaan, saamaan tarvitsemansa näkyvyyden sekä kohtaamaan omat asiakkaansa tavalla, joka tukee valittua strategiaa. Käytettävissä ovat kaikki markkinointi- ja muun viestinnän keinot & kanavat.