Ajankohtaista

dynamo&son rekrytoi ja laajentaa avaintekijöiden joukkoa

Kevään aikana dynamo&son on vahvistanut joukkojaan kolmella merkittävällä rekrytoinnilla. ”Nämä rekrytoinnit tukevat pitkän tähtäimen suunnitelmiamme ja lisäksi taustalla on se, että pitkäaikaisten olemassa olevien asiakassuhteiden ohella dynamo&sonia työllistävät myös useat uudet asiakkuudet, joista yhtiö tulee kertomaan lähitulevaisuudessa.” kertoo toimitusjohtaja Hertta Granroth

Jenni Kanerva aloitti dynamo&sonissa huhtikuussa luovana suunnittelijana ja copywriterina. Hänen on työskennellyt aiemmin useassa kärkitoimistossa mm. Sherpassa, 358:ssa, TBWA ja Toisessa.

”Jenni täydentää porukkaamme loistavasti. Hän on monipuolinen tekijä – copywriter, jolla on vahva visuaalinen ymmärrys ja strategista osaamista. Lisäksi mediatoimistossa vietetyt vuodet antavat mainion pohjan luovaan työhön. Ja meitä nyt on sitten kaksi Kauniit & Rohkeat -faniakin toimistossa, mikä ei koskaan ole huono asia.” toteaa Granroth.

”dynamo&son on aina kuulunut minun kirjoissani hyviksiin. Arvomaailma ja tekemisen tapa tuntuvat omilta. Olen tosi iloinen ja otettu siitä, että saan olla osa tätä värikästä porukkaa.” kertoo Jenni siirtymisestään dynamo&sonilaiseksi.

Saana Mannerhovi on aloittanut helmikuussa dynamo&sonin asiakkuusjohtajana. Saanalla on
20 vuoden markkinoinnin ja myynnin kokemus, jota on kertynyt mm. A-lehdissä, Mediatoimisto Virrassa, Nokiassa ja MTV3:lla. ”Pidän siitä, että dynamo&sonissa luotetaan ihmisiin ja arvostetaan heitä. Ammattilaiset osaavat hoitaa oman tonttinsa ja pelata upeasti yhteen.” sanoo Saana. ”Olemme tosi iloisia saatuamme joukkoomme rohkeasti asioihin tarttuvan, asiakasta ymmärtävän ja ratkaisukeskeisen Saanan.” tiivistää Granroth

Riikka Koskenohi aloitti dynamo&sonin operatiivisena johtajana vuoden alussa. Toimisto on Riikalle tuttu jo viime vuoden puolelta, jolloin hän toimi dynamo&sonin talousjohtajana edellisen työnantajansa Palmen & Charpentierin palveluksessa. Tätä ennen Riikka ehti työskennellä mm. Mirumissa. Riikka sanoo: ”Seitsemän liikkeenjohdon konsultointivuoden jälkeen paluu luovan suunnittelun maailmaan tuntuu erityisen mahtavalta – dynamo&sonin yhteishenki ja arvomaailma antavat työnteolle mainiot puitteet. Täällä on ihmisen hyvä olla.” ”Riikka tuo dynamo&soniin kosolti kaivattua liiketoiminnan strategista ja analyyttistä osaamista. Se tuo tehoa operatiiviseen toimintaan. Ja totta kai Riikka toimii myös kanssani erinomaisena työparina.” kertoo Granroth.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Hertta Granroth p. 040 5959953

Dynamo&son on 28 työntekijän suunnittelutoimisto, jonka asiakkaita ovat mm. Arabia, KELA, Sanoma Media, Terveystalo, Skoda, SOK ja Syöpäsäätiö.