Ajankohtaista

Rekry: Kuvaaja/Leikkaaja

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja visuaalisesti lahjakasta kuvaaja/leikkaajaa. Hallitset filmituotantojen lisäksi kevyemmät still-kuvaukset ja niiden yleisimmät lainalaisuudet ja tekniikat. Pystyt pienemmissä kuvauksissa hyppäämään myös ohjaajan saappaisiin.

Sinulla on kokemusta kaiken kokoisista filmituotannoista ja vahva visuaalinen silmä. Hallitset erinomaisesti Premiere Pro, Final Cut Pro, Photoshop ja Illustrator -ohjelmistot ja Plussaa muista jäkituotanto-osaamisista.

Suhdaudut työhösi intohimoisesti ja työskentelet sujuvasti osana tiimiä. Sinulla on hyvä reagointikyky ja aktiivinen ote tekemiseen ja pärjäät myös asiakkaiden kanssa.

Oletko etsimämme henkilö tai tunnetko hyvän kuvaajan? Rustaa hakemus tai vinkkaa meille sopivasta henkilöstä 17.3. mennessä osoitteeseen rekry@dynamoson.fi. Lisätietoja voit kysellä Niina Wichmannilta niina.wichamnn@dynamoson.fi.

Tarjoamme mukavan, kunnianhimoisen ja sopivalla tavallarempseän työporukan, jossa voit kehittyä eteenpäin audio-visuaalisten tuotantojen ammattilaisena. Asiakkaitamme ovat muun muassa Skoda, Terveystalo, Nelonen Media, Arla, Kela, Roosa nauha ja S-ryhmä.