Ajankohtaista

Rekry: Tuottaja

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta mainosfilmien tuottajaa, jolla on laaja kontaktiverkosto, intohimoa filmituotantoihin ja jolla langat pysyvät käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Olisitko valmis soittamaan tarvittaessa, vaikka paaville tai Barack Obamalle?

Tunnet filmi- ja stillituotantojen yleisimmät lainalaisuudet ja tekniikat. Olet ollut järjestämässä eri kokoisia mainosfilmituotantoja, tunnet tuotantoyhtiöt, mallien ja lokaatioiden scouttaus hoituu sujuvasti, kuulet kuvaajista ja muista alan ihmisistä ja seuraat audio-visuaalisia trendejä. Sinulla on intohimoa ja tekemisen meininkiä.

Oletko etsimämme henkilö tai tunnetko hyvän tuottajan? Rustaa hakemus tai vinkkaa meille sopivasta henkilöstä 17.3. mennessä osoitteeseen rekry@dynamoson.fi. Lisätietoja voit kysellä Niina Wichmannilta niina.wichmann@dynamoson.fi.

Tarjoamme mukavan, kunnianhimoisen ja sopivalla tavalla rempseäntyöporukan, jossa voit kehittyä eteenpäin audio-visuaalisten tuotantojen ammattilaisena. Asiakkaitamme ovat muun muassa Skoda, Terveystalo, Nelonen Media, Arla, Kela, Roosa nauha ja S-ryhmä.