Ajankohtaista

Rekry: Project Manager Trainee

Oletko loppuvaiheen kaupallisten aineiden korkeakouluopiskelija vahvalla markkinointipainotuksella? Pysyykö sinulla langat käsissä luovuusmyrskyssä?

Meillä dynamo&sonilla olisi paikka auki yhdelle järjestelmälliselle ja kommunikaatiotaitoiselle projektipäällikköharjoittelijalle. Harjoittelu on palkallinen ja kestää 3–6 kk. Paikka täytetään heti sopivan hakijan sattuessa kohdalle, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten osoitteeseen rekry@dynamoson.fi otsikolla Project Manager Trainee. Kokemus projektinhallintaohjelmistojen (esimerkiksi Severa tai Trello) käytöstä ehdoton plussa. Lisäksi mainitsethan hakemuksessasi milloin toivot harjoittelun ajankohdan olevan.

Toiveena olisi, että harjoittelu on osa korkeakoulun työharjoittelua.

Harjoittelupaikkoihin liittyviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Anna Holtari, p. 040-5664745.

dynamo&sonissa meitä on 25 hengen innostunut & inhimillinen joukko muuttamassa maailmaa – tekemässä merkityksellisiä tekoja asiakkaittemme puolesta ja yhdessä heidän kanssaan. Kaikilla on halu tehdä dynamo&sonissa elämänsä parhaat työt. Asiakkainamme on monipuolinen joukko ajattelua arvostavia asiakkaita A:sta Ä:hän eli Arlasta Älvsbytaloon, mukana myös mm. Nelonen, Terveystalo, Skoda ja Roosanauha.