Ajankohtaista

Rekry: Visual Designer Trainee

Onnistuuko asettelu? Taittuuko vektori? Kulkeeko kuvankäsittely?

Meillä dynamo&sonilla olisi paikka auki yhdelle kunnianhimoiselle ja kehityskelpoiselle graafikkoharjoittelijalle. Harjoittelu on palkallinen ja kestää 3–6 kk. Paikka täytetään heti sopivan hakijan sattuessa kohdalle, joten lähetäthän hakemuksesi, portfoliosi ja CV:si pikimmiten osoitteeseen rekry@dynamoson.fi otsikolla Visual Designer -harjoittelija. Harjoittelijalta edellytämme kokemusta Adobe Photoshop- InDesign ja Illustrator-ohjelmistojen käyttämisestä. Muut Adobe CC-ohjelmat lasketaan vahvaksi plussaksi. Mainitsethan hakemuksessasi milloin toivot harjoittelun ajankohdan olevan.

Harjoittelupaikkoihin liittyviin kysymyksiin vastaa Creative Director Jukka Mannila, p. +358408237215.

dynamo&sonissa meitä on 25 hengen innostunut & inhimillinen joukko muuttamassa maailmaa – tekemässä merkityksellisiä tekoja asiakkaittemme puolesta ja yhdessä heidän kanssaan. Kaikilla on halu tehdä dynamo&sonissa elämänsä parhaat työt. Asiakkainamme on monipuolinen joukko ajattelua arvostavia asiakkaita A:sta Ä:hän eli Arlasta Älvsbytaloon, mukana myös mm. Nelonen, Terveystalo, Skoda ja Roosanauha.