Motion

Motion-ryhmämme tuottaa & toteuttaa kaikkea mikä liikkuu: tv- ja nettimainoksia, netti- ja yritysvideoita, animaatioita, VR- ja AR-toteutuksia ja demoja, 3D-mallinnuksia, liikkuvan kuvan ulkomainontaa – kaikkea. Käsityksen siitä, mihin kykenemme, voit saada tästä.

Design

Muotoilu on työtämme. Ajatusten, teemojen ja kiteytysten ohella muotoilemme myös visuaalisia ilmeitä, yritysilmeitä, pakkauksia sekä graafisen suunnittelun töitä postimerkeistä muraaleihin. Viime vuosina erityisesti palvelumuotoilun osuus työstämme on kasvanut. Esimerkkejä kaikesta edellä mainitusta löydät täältä.

Mainonta

Olemme mainostoimisto, eli pyrimme vaikuttamaan yritysten ja yhteisöjen tarjoamien tuotteiden ja palvelujen maineeseen kaikin käytettävissä olevin keinoin. Olemme mielellämme mukana myös markkinointistrategian suunnittelussa ja saatamme sen toimimaan myös käytännössä. Suunnittelemme mainonnan konsepteja, integroituja kampanjoita, sähköistä ja printtimainontaa, digi-, some- ym. sisällöntuotantoa ja erikoistoteutuksia. Esimerkkejä löydät täältä.

Asiakkaat

Olemme ylpeitä asiakkaistamme, joiden kautta olemme päässeet tutustumaan monipuolisesti kaikkeen siihen, mitä Suomessa ja maailmassa tänään tapahtuu. Asiakkainamme on globaaleja suuryrityksiä, perheyrityksiä, virastoja ja laitoksia, kolmannen sektorin toimijoita, startup-yrityksiä, tuotebrändejä, teollisuus- ja palveluyrityksiä. Suuria ja pieniä. Jokaisella asiakkaallamme on maine, josta haluamme pitää huolta.

Palkinnot

Historiamme aikana töitämme on ollut jo pelkästään Vuoden Huiput -kilpailussa esillä yli 100 kertaa ja yli 30 tekemäämme kampanjaa on huomioitu Effie- ja AdProfit-kilpailuissa. Olemme menestyneet myös kansainvälisissä kilpailuissa.