Ajankohtaista

dynamo&son mukana kehittämässä ainutlaatuista palvelua

Kaikkien kansalaisten terveystiedot kokoava Kanta on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen palvelu. Kanta.fi on uudistettu ja jäsennetty niin, että se tarjoaa käyttäjilleen heidän tarvitsemansa tiedot entistä laaja-alaisemmin, selkeämmin ja nopeammin.

Kanta-palvelut tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisia palveluja, jotka hyödyttävät kansalaisia sekä sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoita. Kanta mahdollistaa terveystietojen liikkuvuuden eri terveydenhuollon yksiköiden välillä. Myös kaikki reseptit määrätään ja toimitetaan Kanta-palvelujen kautta. Omakanta tarjoaa kansalaisille pääsyn omiin resepti- ja terveystietoihinsa. Kanta.fi käyttäjiä ovat kansalaiset, apteekit, terveydenhuolto, sosiaalihuolto sekä järjestelmäkehittäjät.

”Koko Kanta-palveluille suunniteltu uusi, raikas ilme kuvastaa hyvin laajentuvaa tuoteperhettä, jonka yksi osa verkkosivusto on. Yhteistyö mainostoimisto dynamo&sonin on sujunut tuloksellisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin”, kertoo Kanta-palvelujen viestinnän asiantuntija Johanna Pääkkönen.

”Kanta-projekti on ollut upea mahdollisuus osallistua jokaista suomalaista koskettavan palvelun uudistamiseen. Monista eri toimijoista koostuva tiimi toimi hienosti yhdessä.”, iloitsee dynamo&sonin projektijohtaja Kirsi Maijala.Kanta-palveluista vastaavat Kela, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Sosiaali- ja terveysministeriö. dynamo&son on suunnitellut Kanta-palvelujen visuaalisen ilmeen sekä uuden Kanta.fi-sivuston.

dynamo&son on 29 työntekijän suunnittelutoimisto, jonka asiakkaita ovat mm. Arabia, KELA, Sanoma Media, Terveystalo, Škoda ja Syöpäsäätiö.