Ajankohtaista

Anna Holtarista uusi toimitusjohtaja

dynamo&son sai tänään uuden toimitusjohtajan. Anna Holtari tuli, näki ja aloitti työt saman tien. Samalla tulimme sotkeneeksi Annan suunnitelmat: ”Olin jo ryhtymässä alan yrittäjäksi, kun minuun otettiin yhteyttä. Ajattelin, että tilaisuudesta kieltäytyminen tulisi harmittamaan pitkään – ja sen jälkeen asiat etenivätkin varsin vauhdikkaasti.”

Anna on alalla tuttu, hän  on toiminut aiemmin mm. asiakkuusjohtajana ja/tai liiketoiminta­yksikön vetäjänä Bob Helsingissä ja Bob The Robotissa sekä hasan & partnersilla. Asiakkaina ovat olleet vuosien aikana mm. Saarioinen, Vaasan, DNA, OP ja Fiskars. Alan johtavien toimistojen ohella Annalla on työkokemusta myös Motley Agencystä sekä Sulakkeen eri yksiköistä.

”Haluan hyödyntää alan osaamistani mukavien ihmisten ja kiinnostavien haasteiden parissa”, sanoo uusi big boss itse. Koetamme jatkossa muistuttaa mukavasti myös siitä, että olemme olemassa saadaksemme aikaan tuloksia.