Ajankohtaista

Luova johtaja Jukka Mannila hasan & partnersilta dynamo&soniin

Aiemmin hasan & partnersin ja Dentsu Aegis Network Finlandin luovana johtajana toiminut Jukka Mannila aloittaa helmikuun alussa samassa tehtävässä dynamo&sonissa. Mannilasta tulee samalla myös yhtiön osakas.

”Minulla on kokemusta Jukan kanssa työskentelystä ja tiedän, että hän pystyy tuomaan taloon uusia tapoja rakentaa konsepteja ja tehdä suunnittelua niiden ympärille. Yhteisenä tehtävänämme on tiimien osaamisen kehittäminen. Se on työtä, jota pitää tehdä koko ajan. Silmät on pidettävä auki myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Paitsi luova johtaja, Jukka on myös aktiivinen suunnittelija, joka tekee töitä asiakkailleen kädet savessa. Luovan johtajan pestiin kuuluu luonnollisesti myös toimiston strategisen ja modernin markkinointiviestinnän suunnittelun kehittämistä”, toteaa toimitusjohtaja Anna Holtari.

Mannila itse tiivistää toimistonvaihdon motiivit lyhyesti: ”Mahdollisuus tehdä hyvässä porukassa ja hyvämaineisessa toimistossa sitä, mitä parhaiten osaan. Tiedän myös, että yhteistyö Annan kanssa sujuu. Yhdessä osaavan jengin kanssa voimme tehdä dynamo&sonista entistä vahvemman”
Mannilan asiakkuuksia tulevat olemaan jatkossa mm. SOK, Arla, Nelonen ja Terveystalo.

hasan & partnersilta dynamo&soniin on juuri siirtynyt myös projektijohtaja Tuija Pulkkinen. Hän on dynamon paluumuuttaja, joka tulee pitämään huolta erityisesti Skoda ja Trevian asiakkuuksien operatiivisesta toiminnasta – sen tehostamisesta ja töiden nopeasta läpiviennistä. ”Sen Tuija todella osaa”, kertoo Anna Holtari, ja jatkaa: ”Tuijalla on monipuolinen kokemus projektihallinnasta, tiimin työn ohjaamisesta sekä laaja kontaktiverkosto. Tänä päivänä Tuijan kaltaiset osaajat ovat kullanarvoisia. Hänellä on ketterät metodit ja hän taitaa proaktiivisen eli suomeksi hyvän asiakaspalvelun.”