Ajankohtaista

Dynamo&Son Motion vahvistaa osaamistaan pitkän linjan televisioammattilaisilla

Mainostoimisto dynamo&sonin sisäinen Motion-yksikkö kasvattaa audiovisuaalista osaamistaan maaliskuun lopulla mukaan astuneilla tuottaja Pauliina Moisanderilla ja ohjaaja/kuvaaja Toni Karénilla.

”Sisäinen tuotantoyhtiö on meille strateginen etu, jonka avulla varmistamme videotuotantojemme laadun sekä kykenemme vastaamaan ripeästi asiakkaiden tarpeisiin”, toteaa dynamo&sonin toimitusjohtaja Anna Holtari.

Pitkän uran kotimaisen draaman ja viihdeohjelmien tuottajana tehnyt Moisander kertoo dynamo&sonin olevan inhimillisen kokoinen ja energinen työympäristö, jolla on pitkä historia laadukkaiden mainosfilmien toteuttajana. ”Dynamolla tuotanto ja konseptisuunnittelu työskentelevät kirjaimellisesti vierekkäin, joten voimme yhdessä suunnittelijoiden kanssa luoda juuri asiakkaiden tarpeisiin istuvia tuotantoja. Kasvun mahdollisuuksia löytyy toki myös suoraan kolmansille osapuolille tehtävistä tilaustöistä”, hän kertoo.

Ohjaaja/kuvaaja Karénilla on puolestaan yli vuosikymmenen kokemus monipuolisista audiovisuaalisista tuotannoista kotimaassa ja ulkomailla. ”Hyppy dynamo&sonille tuli uran kannalta hyvään vaiheeseen. Tuotantoyhtiö on väkimäärältään pieni, mutta projektien koko vaihtelee suuritöisistä brändivideoista ketteriin somevideoihin ja still-kuvatuotantoihin.”, Karén kertoo. ”Tullaan rockaamaan tää homma”, hän virnistää.

”Pauliina ja Toni ovat alan rautaisia ammattilaisia, joiden avulla pystymme jatkossa kansainvälisenkin tason videotuotantoihin. He ovat myös ihmisinä juuri sopivia dynamo&sonin inhimilliseen ja usein rempseäänkin työympäristöön”, toimitusjohtaja Holtari toteaa lopuksi. 

Dynamo&son on 26 ammattilaisesta koostuva mainostoimisto Helsingin Kalliossa. Sen asiakkaita ovat muun muassa Skoda, Terveystalo, Nelonen media, Roosa nauha sekä Kela.