Ajankohtaista

Nuorta energiaa dynamo&sonin riveihin

Nuori graafikkotalentti Katariina Karjalainen aloitti toukokuussa dynamo&sonilla visuaalisena suunnittelijana. Mm. kuvittajana ja ilmesuunnittelun parissa kunnostautunut Karjalainen kertoo iloitsevansa pestistä tunnetussa yhtiössä.

“On tosi kiva päästä arvostettuun toimistoon visuaaliseksi suunnittelijaksi. Haluan kehittyä ja uskon että täällä se on mahdollista. Toivon myös tuovani dynamo&sonille uutta osaamista ja näkökulmia,” Karjalainen sanoo.

Freelancerin töistä dynamo&sonille siirtyvä Karjalainen odottaa innolla yhteistyötä uusien kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.

”Isoin muutos on varmasti se, että kun on tehnyt yksin freelancerina töitä, niin nyt on tiimin tuki ja näkemys takana. ”Olen innoissani uusista haasteista,” hän toteaa.

Tervetuloa taloon, Katariina!