Ajankohtaista

Advisory Board luotsaa dynamo&sonia kohti tulevaa

Luova toimisto dynamo&son tähtää korkealle. Uusi Advisory Board tukee toimiston tulevaisuuden suunnittelua. 

Muuttuvassa maailmassa ja markkinoiden yllättävissä käänteissä luovan toimiston täytyy kehittää toimintaansa ketterästi. Tätä varten dynamo&sonin toimitusjohtaja Anna Holtari on perustanut yhtiölle Advisory Boardin, joka tapasi enimmäistä kertaa kesäkuun alussa.

Advisory Board on alojensa huippuammattilaisista koottu neuvonantajien raati, joka ohjaa dynamo&sonin pitkän tähtäimen strategista työtä. Jäsenet ovat ovat mediatoimisto Toinen Helsingin perustajiin lukeutuva markkinointiviestinnän konkari Ville Toriseva, Valion brändijohtaja Hanna Hiekkamies, OP-ryhmän johtotehtävissä pitkään toiminut hallitusammattilainen Olli Latola, mobiilipelien kehitys- ja julkaisuyhtiö Kuuhubbin operatiivinen johtaja Pasi Piipponen sekä kasvuyritysten vero- ja yhtiöoikeudellisiin asioihin erikoistunut Lea Lankinen KPMG:ltä.

Anna Holtarin mukaan Advisory Boardin tehtävä on esittää dynamo&sonin johdolle ne kaikkein vaikeimmat kysymykset.

”Tämän avulla pystymme ennakoimaan markkinoiden uusia tuulia ja kehittymään askel edellä kilpailijoitamme,” Anna Holtari painottaa.

Koska Advisory Boardilla ei tavanomaisen hallituksen tapaan ole juridista vastuuta yrityksen asioista, jäsenet saavat vapaammat kädet visioida tulevaa. Holtari kertoo että tähtäimessä on dynamo&sonin profiilin kirkastaminen ja huipputason palvelun takaaminen.

”Advisory Boardin avulla tulemme jalostamaan yrityksemme vahvuuksia aivan uudelle tasolle”.