Ajankohtaista

Visual designer -harjoittelija dynamo&sonille

Onnistuuko asettelu? Taittuuko vektori? Kulkeeko kuvankäsittely?
Meillä dynamo&sonilla olisi paikka auki yhdelle kunnianhimoiselle ja kehityskelpoiselle graafikkoharjoittelijalle. Harjoittelu on palkallinen ja kestää 3–6 kk. Paikka täytetään heti sopivan hakijan sattuessa kohdalle, joten lähetäthän hakemuksesi, portfoliosi ja CV:si pikimmiten ja viimeistään 22.9.2019 osoitteeseen rekry@dynamoson.fi otsikolla Visual Designer -harjoittelija.

Harjoittelijalta edellytämme kokemusta Adobe Photoshop- InDesign ja Illustrator-ohjelmistojen käyttämisestä. Muiden Adobe CC-ohjelmien, kuten After Effectsin ja Premieren hallinta, sekä ymmärrys liikkuvasta kuvasta lasketaan vahvaksi plussaksi. Harjoittelu voi alkaa hetimiten, mutta olemme avoimia kuulemaan mahdolliset toiveet harjoitteluajankohdasta.

Harjoittelupaikkoihin liittyviin kysymyksiin vastaa Creative Director Jukka Mannila, p. +358408237215.

dynamo&sonissa meitä on 25 hengen innostunut & inhimillinen joukko muuttamassa maailmaa – tekemässä merkityksellisiä tekoja asiakkaidemme puolesta ja yhdessä heidän kanssaan. Kaikilla on halu tehdä dynamo&sonissa elämänsä parhaat työt. Asiakkainamme on monipuolinen joukko ajattelua arvostavia asiakkaita A:sta Å:hon eli Arlasta Ålandiin, mukana myös mm. Nelonen, Terveystalo, Skoda ja Roosa nauha.