Ajankohtaista

Kehujen kautta parempiin tuloksiin

dynamo&sonilla työkavereita ei voi koskaan kehua liikaa. Kehukorneri rohkaisee palkitsemaan kollegan hyvin tehdystä duunista.

Haluamme, että dynamo&sonin jengi voi hyvin. Siksi keskitymme ihmisten vahvuuksiin ja pyrimme synnyttämään positiivista energiaa koko organisaation sisällä.

Jotta kiireen keskellä kollegoiden työn ja panostuksen huomioiminen ei unohtuisi, olemme perustaneet Slackiin oman kanavan pelkästään kehuille. Eikä nyt puhuta major-jutuista, tai ainakaan pelkästään niistä: Kehua voi kun toinen on auttanut kiperässä tilanteessa, kun asiakkaalle esitetty presentaatio vedettiin poikkeuksellisen hyvin, tai muuten vaan hyvän fiiliksen nostattamisesta ja ylläpitämisestä. Kehumisen kynnys on pidetty matalana.

Kehun napsahtaessa kohdalle saa palkinnoksi hakea itselleen toimiston nurkassa sijaitsevasta “kehukornerista” pienen herkun. Herkku voi olla saunavihta, karkkipussi, kirjepaperia tai viinipullo ja kaikkea siltä väliltä.

Jes! Ja taas on kivempi tehdä töitä.