Ajankohtaista

Motion designer trainee dynamo&sonille

Jos sinulla on hyvät hermot nopeatempoiseen työntekoon sekä rutkasti avointa mieltä, meillä on sinulle työharjoittelupaikka Motion-tiimissämme syksylle ja ensi keväälle!

Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja työskentelet sujuvasti osana tiimiä. Sinulla on hyvä reagointikyky, tartut rohkeasti puhelimeen ja autolla ajaminen sujuu. Sinulla on kokemusta Adobe Premiere ja Motion Graphics -ohjelmistojen käytöstä. Muu ohjelmistokokemus ja animaatiotaidot katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle innostavia asiakastöitä, vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia osana luovaa tiimiämme.

Harjoittelu on palkallinen ja kestää 3–6 kk. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja liitteet pikimmiten osoitteeseen rekry@dynamoson.fi otsikolla Motion designer trainee. Hauaikaa 22.9. asti syksyn hakuun, ja myöhempiä ajankohtia voi hakea pitkin vuotta.

Harjoittelupaikkoihin liittyviin kysymyksiin vastaa Head of Motion Niina Wichmann, p. 050 5637 530.

dynamo&son on 30 hengen luova toimisto. Teemme merkityksellisiä tekoja asiakkaidemme puolesta ja yhdessä heidän kanssaan strategisen suunnittelun, markkinoinnin ja mainonnan sekä designin keinoin. Uskomme siihen, että järkevä valitsee tunteen. Asiakkainamme ovat monipuolinen joukko arvostettuja brändejä, mm. Skoda, Terveystalo, Nelonen, Roosa nauha, Kela ja Visit Åland.