Ajankohtaista

Fonecta ja dynamo&son kumppaneiksi

Olemme aloittaneet kumppaniyhteistyön digitaalisen markkinoinnin palveluja tarjoavan Fonectan kanssa. Kumppanuuden kautta voimme yhdessä tarjota luovia markkinointiviestinnän ratkaisuja, jotka rakentuvat entistä vahvemmalle kohderyhmäymmärrykselle. Ensimmäiset yhteiset asiakkuudet ovat jo käynnistysvaiheessa.

“Suomalaismarkkinoijien suurimpia ongelmia erityisesti b-to-b-puolella on se, että markkinoinnin luova konsepti puuttuu. Lisäksi pitää ymmärtää, missä kanavassa oikea kohderyhmä on sekä miten ja millä viestillä heidät tavoittaa. Usein myös kampanjoiden mittaaminen ja sisältöjen optimointi jäävät puolitiehen. Näihin ongelmakohtiin uskomme yhteistyömme tuovan ratkaisuja”, kertoo toimitusjohtajamme Anna Holtari.

“Me uskomme tehokkaaseen digimarkkinointiin. Fonecta on siinä meille erinomainen kumppani: he ovat erittäin vahvoja digimarkkinoinnin käytännön toteutuksessa, kuten kanavaosaamisessa, analytiikassa ja optimoinnissa. Meidän vahvuutemme on tunteita herättävien sisältöjen suunnittelu ja pitkäjänteinen brändinrakentaminen. Molempia tarvitaan”, Holtari sanoo.