Ajankohtaista

Rekry: Konseptisuunnittelija/Copywriter


Kaikukadulta kajahtaa: haemme nyt osaavaa, taitavaa, ajattelevaa ja ajatuksensa kiteyttämään pystyvää konseptisuunnittelijaa/copywriteria. Toivomme, että sinulla (tai jollain sinun tuntemallasi) on takana jo useampi kilometri kokemusta markkinointiviestinnän suunnittelusta ja asiakasvastuusta. Olet idearikas, mutta myös nopea. Ajattelet kanavariippumattomasti ja haluat löytää idean ennen toteutusta.

Sinun ei tarvitse olla strategi, mutta toivomme strategista ja liiketoiminnallista asiakasymmärrystä ja kykyä synnyttää luovia ratkaisuja sen pohjalta. Etsimme rohkeaa ja ennakkoluulotonta suunnittelijaa, jonka osaaminen ei rajoitu vain mainontaan vaan koko markkinointiviestinnän skaalaan.

Tarjoamme huipputyypille merkittävän paikan jengissämme ja koko joukon kiinnostavia asiakkaita start-upeista pörssiyrityksiin ja julkisen sektorin toimijoihin. Yhteiskunnalliset ja eettiset asiakkaat ovat meille rakkaita, toivottavasti myös sinulle.

Olemme matala organisaatio, jossa uskotaan inhimillisyyteen, yhdessä tekemiseen ja luovuuden voimaan. Se tarkoittaa sinulle mahdollisuutta päästä vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan ja tulevaisuuteen. Haluamme luoda uutta ja odotamme sinultakin intoa siihen! Ilmoita meille itsestäsi heti ja lunasta paikkasi dynamo&sonin jengissä – odotamme sinua jo!

Lähesty meitä tavalla/formaatilla, joka kuvaa sinua luovana konseptisuunnittelijana parhaiten – kuitenkin viimeistään 8.12.2019. Paikka täytetään heti kun löydämme parhaan uuden tiimiläisen.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen
rekry@dynamoson.fi

Lisätietoja saat luovalta johtajaltamme Jukalta
p. +358 40 823 7215
jukka.mannila@dynamoson.fi

tai toimariltamme Annalta p. +358 40 566 4745
anna.holtari@dynamoson.fi