Ajankohtaista

Rekry: Motion trainee

Jos sinulla on hyvät hermot nopeatempoiseen työntekoon sekä rutkasti avointa mieltä, meillä on sinulle työharjoittelupaikka Motion-tiimissämme tälle keväälle!

Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja työskentelet sujuvasti osana tiimiä. Sinulla on hyvä reagointikyky, tartut rohkeasti puhelimeen ja autolla ajaminen sujuu. Sinulla on kokemusta Adobe Premiere ja Motion Graphics -ohjelmistojen käytöstä. Muu ohjelmistokokemus ja animaatiotaidot katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle innostavia asiakastöitä, vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia osana luovaa tiimiämme.

Harjoittelu on palkallinen ja kestää 3–6 kk. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja liitteet pikimmiten osoitteeseen rekry@dynamoson.fi otsikolla Motion designer trainee. Hakuaikaa 17.2.2020 asti. Harjoittelupaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaa Toni Karén p. 040 565 9479.

dynamo&sonissa meitä on 25 hengen innostunut & inhimillinen joukko muuttamassa maailmaa – tekemässä merkityksellisiä tekoja asiakkaittemme puolesta ja yhdessä heidän kanssaan. Kaikilla on halu tehdä dynamo&sonissa elämänsä parhaat työt. Asiakkainamme on monipuolinen joukko ajattelua arvostavia asiakkaita start-upeista pörssiyhtiöihin ja yhteiskunnallisiin toimijoihin. Tutustu töihimme nettisivuillamme dynamoson.fi!