Ajankohtaista

dynamo&son hakeutuu konkurssiin – kiitämme lämpimästi asiakkaitamme ja kumppaneitamme yhteisistä vuosista, töistä ja hienosta matkasta

dynamo&son on joutunut 25.3.2020 tekemään kipeän päätöksen konkurssiin hakeutumisesta.

Vuonna 2019-2020 dynamo&son kehitti uuden toimitusjohtajan johdolla tarjoamaansa vastaamaan modernin markkinoijan tarpeita. Kehitystyön tuloksena saimme kunnian työskennellä tuttujen uskollisten asiakkaidemme lisäksi useiden upeiden uusien asiakkaiden kanssa. Asiakasportfoliomme laajeni kattamaan monimuotoisen kirjon erilaisia kumppaneita start-upeista pörssiyrityksiin ja kolmannen sektorin toimijoihin.

Valitettavasti aika loppui dynamo&sonilta kesken: aikaisempien vuosien velkataakan ja COVID-19-viruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutukset liiketoiminnalle ovat johtaneet vakavaan kassakriisiin, jonka vuoksi yritys hakeutuu konkurssiin.

“Teimme tämän päätöksen todella raskain mielin. Olimme juuri saaneet oman, meitä yhteisönä innostavan strategiamme kiteytetyksi ja koottua timanttisen porukan sitä toteuttamaan. On meille kaikille todella suuri pettymys, että matkamme päättyy tähän. Omalta osaltani haluan kiittää jokaista upeista kollegoistani, asiakkaistamme sekä yhteistyökumppaneistamme, joiden kanssa olen saanut viedä dynamoa uusille vesille.” toimitusjohtaja Anna Holtari sanoo.

30-vuotisen, itsenäisen taipaleensa varrella työntekijöidensä omistama dynamo&son on ehtinyt saavuttaa paljon. Perintönämme maailmaan jää lukuisia rakastettuja sloganeita ja brändilupauksia, ihmisiä ilahduttaneita kampanjoita, merkityksellisiä tekoja, sekä iso joukko mainonnan ja brändinrakennuksen ammattilaisia, jotka ovat hakeneet uran eri vaiheiden kannuksia dynamon leiristä.

“Meillä on aina tehty töitä suurella sydämellä ja kunnianhimolla, mahtavien tyyppien ja asiakkaiden kanssa. dynamo&son on jättänyt jäljen vuosikymmenten aikana moneen suunnittelijanalkuun – markkinassa meillä on aina ollut huipputyyppien kasvattajaseuran rooli”, dynamo&sonin perustajaosakas Ilkka Kärkkäinen päättää.

Kiitämme haikein mielin asiakkaitamme ja kumppaneitamme yhdessä saavuttamistamme isoista ja pienistä voitoista, mahtavasta tekemisen meiningistä ja sitoutuneesta yhteistyöstä vuosien varrella. Jokainen päivä kanssanne on ollut meille tekijöinä arvokas.

Lisätiedot:
Anna Holtari, CEO
040-5664745, anna.holtari@dynamoson.fi