Mainonta

Olemme mainostoimisto ja kehtaamme sanoa sen ääneen. Pyrimme vaikuttamaan asiakkaittemme ja heidän tuotteidensa maineeseen kaikin käytettävissä olevin keinoin. Suunnittelemme mainonnan konsepteja, kampanjoita sekä omaan, ostettuun että ansaittuun mediaan, some- ym. sisältöjä sekä erikoistoteutuksia. Muun muassa. Esimerkkejä löydät täältä.

Motion

Olemme mainostoimisto, eli pyrimme vaikuttamaan yritysten ja yhteisöjen tarjoamien tuotteiden ja palvelujen maineeseen kaikin käytettävissä olevin keinoin. Motion-ryhmämme tuottaa & toteuttaa kaikkea mikä liikkuu: tv- ja nettimainoksia, netti- ja yritysvideoita sekä animaatioita. Tarvittaessa myös VR- ja AR-toteutuksia, demoja sekä 3D-toteutuksia. Näytteitä siitä, mihin kykenemme, löydät täältä.

Muu

Työtämme on ajatusten saattaminen näkyviksi. Se voi tapahtua monin eri tavoin, kuten graafisen- ja pakkaussuunnittelun keinoin tai vaikkapa vaikuttajaviestintänä. Kaikkeen siihen, mitä emme itse tee, meillä on valmiina verkosto osaavia ihmisiä.

Asiakkaat

Olemme ylpeitä asiakkaistamme, joiden kautta olemme päässeet tutustumaan monipuolisesti kaikkeen siihen, mitä Suomessa ja maailmassa tänään tapahtuu. Asiakkainamme on globaaleja suuryrityksiä, perheyrityksiä, virastoja ja laitoksia, kolmannen sektorin toimijoita, startup-yrityksiä, tuotebrändejä, teollisuus- ja palveluyrityksiä. Suuria ja pieniä. Jokaisella asiakkaallamme on maine, josta haluamme pitää huolta.

Palkinnot

Historiamme aikana töitämme on ollut jo pelkästään Vuoden Huiput -kilpailussa esillä yli 100 kertaa ja yli 30 tekemäämme kampanjaa on huomioitu Effie- ja AdProfit-kilpailuissa. Olemme menestyneet myös kansainvälisissä kilpailuissa.