dynamo&son

dynamo&son syntyi, kun Dynamo Advertising ja SON Helsinki yhdistyivät vuonna 2013. Nykyään d&s on 25 työstään ylpeän ihmisen yritys. Asiakkainamme on monipuolinen joukko ajattelua arvostavia asiakkaita Arlasta Visit Ålandiin.

dynamo&son toimii alalla, jolla yrityksiä on perinteisesti kutsuttu mainostoimistoiksi. Perinteiset mainokset ovat kuitenkin enää vain pieni osa siitä, mitä teemme.

digitaalisuus&suunnittelutyö

d&s syntyi kun digitaalinen mainostoimisto sekä graafiseen ja kampanja­suunnitteluun keskittynyt suunnittelutoimisto löysivät toisensa. Edelleen kaiken mitä teemme, on toimittava myös digimuodossa. Toisaalta emme ole tekniikan kehittyessä ja käyttöliittymien monipuolistuessa unohtaneet myöskään suunnittelutyön merkitystä.

design&strategia

Design on muotoilua – d&s:n tapauksessa tuotteiden, palveluiden, ajatusten, logojen ja yritysilmeiden, käyttökokemusten tai vaikka tekstien muotoilua tehtäväänsä sopivaksi. Strategia puolestaan on suunnitelma siitä, miten asetetut tavoitteet saavutetaan. Molempien pitää olla mietittyjä, jotta voidaan tehdä toimivaa markkinointiviestintää. Sellaista joka on inhimillistä ja innostavaa ja joka jättää jäljen.

digi&some

Emme ole enää vuosiin suunnitelleet kokonaisuuksia, joihin ei ainakin jollakin tasolla kuuluisi digi- tai sosiaalista mediaa. Perustotuus ei kuitenkaan ole vuosien myötä muuttunut: tärkeintä on se, mitä näytät tai sanot – ei se, missä sen sanot, vaikka viesti kannattaakin muotoilla käytettävän kanavan mukaan.

duuneja&saavutuksia

Aikojen saatossa olemme ehtineet tehdä yhtä jos toistakin. Monet tekemisemme on noteerattu myös toimiston ulkopuolella. Jos haluat tietää asiasta enemmän, voit tutustua tuoreimpiin töihimme ja niillä saavutettuihin tuloksiin täällä.